75 de ani de drepturi ale omului și libertate de exprimare

Luna aceasta lumea sărbătorește cea de-a 75-a aniversare a Declarației Universale a Drepturilor Omului (DUDO) și vă propunem cu această ocazie să reflectăm asupra principiilor durabile care ne modelează angajamentul față de libertate, exprimare și justiție.

Această aniversare nu este doar o sărbătoare a DUDO, ci și un moment bun pentru a onora contribuția PEN International la elaborarea sa și dedicarea constantă a organizației noastre pentru apărarea acestor principii în ultimii 75 de ani.

Reflectând asupra acestei moșteniri, ne amintim de nenumăratele persoane și cazuri în care organizația noastră a avut un impact profund, apărând scriitorii care se confruntă cu persecuția, cenzura și nedreptatea.

Sprijinul dumneavoastră a fost esențial în realizările noastre, prin urmare vă invităm să continuați să faceți parte din misiunea noastră, contribuind la următorii 75 de ani de apărare a drepturilor și libertăților.

Vă cerem sprijinul printr-o donație specială de 75 de lire sterline, simbolizând cei 75 de ani de angajament al nostru în apărarea libertății de exprimare și a drepturile omului. Contribuția dvs. va alimenta eforturile noastre de a proteja scriitorii, jurnaliștii și artiștii aflați în pericol din întreaga lume.

Puteți contribui completând acest formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf59l749csv4zwlQOaDizpY8YwcyCCmow5-m1q_h-lplDn3rQ/viewform

PEN Internațional